CAKERY!

Velvet Paradetaartjes zijn er voor elke fuif. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij bakken het!

 WE LUSTEN ER WEL GEBAK VAN!

 

Gaan jullie in 2020 trouwen? En zijn jullie nog op zoek naar een leverancier voor de bruidstaart en/of sweet table?

Je kan nu een afspraak maken voor een taartproeverij! In onze kookstudio/bakkerij proeven jullie verschillende soorten en smaakcombinaties. Tijdens het proeven kunnen we meteen jullie droomtaart doornemen en alle mogelijkheden bespreken. Met het proeven zal dit ongeveer een uur/anderhalf uur duren.

De kosten voor deze proeverij zijn € 50,00 voor 2 personen en zal bij een definitieve bestelling in mindering gebracht worden.

Informeer bij ons via info@velvetcompany.nl voor een afspraak.

 

 

Al onze taarten en small sweets kunnen op maat gemaakt worden naar jullie wensen. Wij ontwerpen samen met jullie het meest geweldige ontwerp voor jullie bruiloft, verjaardag of welke andere speciale gelegenheid dan ook. Omdat geen taart van zowel binnen als buiten hetzelfde is zijn al onze baksels one of a kind. Onze prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de order. Alles is mogelijk bij de Velvet cakery.  Ook voor bedrijven bieden wij veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een relatiegeschenk, productlancering, bedrijfsfeest of ander evenement; wij maken de gelegenheid wat zoeter met iets heerlijks uit onze bakkerij.

Naast custom cakes en andere zoetigheden voor speciale gelegenheden kunnen wij ook sweet tables verzorgen om het feest compleet te maken. Inspiratie opdoen of meteen een cake bestellen?  Ga dan naar onze cakeshop >