FOOD FOR YOU!

VOOR DE MEEST FEESTELIJKE BUFFETTEN EN LEKKERSTE HAPJES? WIJ MAKEN ZE GRAAG VOOR JE KLAAR!

 MET LIEFDE BEREID


Er is altijd iets te vieren! Vandaar ons credo: Let’s celebrate! Je bent jarig, je gaat trouwen, je wordt vijftig, je bent afgestudeerd of gewoon omdat je zin hebt in een goed feest!

Om het feest compleet te maken kunnen wij naast het ontwikkelen, produceren en coördineren van jouw feest ook de catering verzorgen. Dit doen wij met veel liefde en aandacht voor lokale producten en in elk gewenst thema. Van een taartenproeverij, met begeleidende thee of wijn tot een ultiem guilty pleasure diner, van een foodtruckfestival tot een walking dinner. Wij kunnen alles op maat ontwikkelen naar jouw ideeën en wensen.


Wij als bourgondiërs geloven dat gezond en puur ook goed moet smaken. Om de lekkerste hapjes op tafel te zetten hebben wij direct contact met lokale boeren uit de Beemster, zo bereiden wij onze hapjes en gerechten met biologische producten van gecertificeerde telers. Vers geplukte groenten en fruit komen direct bij ons van het land. Want dat is het voordeel als je midden in de Beemster woont. Proef het zelf maar je eens? De heerlijkste hapjes bestel je zo bij ons in de webshop >