Let's Celebrate!

Wat voor feest je ook hebt, VELVET maakt er een knalfuif van!

 WE LIKE YOUR PARTY


Heb je een fest, festival, festijn, fuif, gala, viering, shower, lunch of gewoon een feestje? VELVET heeft de mooiste en lekkerste ideeën in huis om van jou feest een succes te maken. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en coördineren van evenementen is het onze tweede natuur. De lekkerste hapjes, de mooiste bloemen… of welke bijzondere ideeën je ook hebt, wij regelen het tot in de puntjes. Aankleding, catering, locatie boeken, originele muzikale begeleiding… geen probleem! Van een ruime keuze uit foodtrucks op je eigen festival tot en met lange tafels voor een meergangen gastronomisch diner. Of een taartenproeverij, ontbijt of brunch in een weiland, koeienstal of kas, of een gin & tonic bar met complete styling van de locatie,… Alles is mogelijk.

VELVET denkt graag met je mee! De professionele event planners van VELVET helpen je bij iedere stap. We zorgen ervoor dat het feest precies zo wordt zoals jij in gedachten hebt.  Laat het ons weten, dan gaan we direct voor je aan de slag!

Kijk hier alvast voor wat inspiratie >

Let’s celebrate!


Bij Velvet zijn wij gek op alles wat met feestvieren te maken heeft. Met name rondom een zwangerschap zijn er een aantal bijzondere momenten die een extra feestje waard zijn. Wij delen deze momenten graag met jullie door de leukste, mooiste (en lekkerste) Gender Reveal Party, Babyshower, Babyborrel of Kraamborrel neer te zetten.

Dit kan vanaf de zomer op een locatie via ons, maar op een eigen gekozen locatie of gewoon thuis (in de tuin) kan natuurlijk ook. Wij hebben speciaal voor de babyfeesten een aantal kant-en-klare pakketten gemaakt om je al een idee te geven van de mogelijkheden, maar bij Velvet kan elk feest(je) ook op maat. Voor meer informatie en prijzen kun je ons bellen: 06 225 69 403 of mailen naar info@velvetcompany.nl

Voorbeeldje van een Velvet babyshower high tea vindt je hier >