WEDDING RICCO & ISABEL

Sommige dagen kunnen niet lang genoeg duren, het liefste hoop je dat er geen eind aan komt. Ricco & Isabel hadden dat helemaal door want hun trouwdag was, van het begin in de ochtend tot het einde in de kleine uurtjes, een groot feest!

Op maar liefst vier locaties ging het bruidspaar die dag hun liefde vieren. Dit beloofde een strak schema voor de dag. Van en naar de locaties ging het bruidspaar in stijl per Ferrari, dus dat scheelde een hoop! Na het ja-woord in het stadhuis van Hoorn ging de reis verder naar Middenbeemster, waar even een moment was voor een broodje en een drankje voordat de grote ceremonie in de Beemster Kerk zou plaatsvinden.

In een propvolle kerk werd dan echt de liefde voor elkaar met een kus bezegeld. Onder de swingende begeleiding van het gospel koor die ‘Oh happy day’ inzette, verschoven de gasten naar buiten voor de first walk van Ricco & Isabel als getrouwd stel. Wat een prachtig moment!

Tijd voor taart! In Brasa hadden wij inmiddels de taartentafel klaargezet voor alle 180 gasten, waarna wij weer snel door moesten met afbouwen in de kerk en het verhuizen van de bloemstukken naar de volgende en laatste locatie van de dag, La Mère Anne.

Wat was het leuk! En de foto’s… wat een prachtig stel, he?

      

Lieve Ricco & Isabel, jullie zijn een prachtig en geweldig lief koppel! Wij wensen jullie heel veel gezondheid en geluk.

Zwart/wit foto’s : Bertil van Beek

Kleurenfoto’s: Velvet Company

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: