Wedding

Omdat de mooiste dag van je leven er gewoon perfect uit moet zien

 ALLES VOOR EEN DROOMBRUILOFTLet’s celebrate!

Je hebt ‘JA’ gezegd! Maar wat nu? Wij helpen jullie bij het maken van de juiste keuzes. Wij scheppen orde in de chaos en zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details klopt. Details die jullie bruiloft ook echt jullie bruiloft maken. Een bruiloft op maat die persoonlijk, uniek en bijzonder is. Met behulp van Velvet hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet. Door onze ervaring in horeca, catering en evenementen weten wij hoe je een bruiloft onvergetelijk maakt!

 

Kijk voor inspiratie eens op onze inspiratiepagina >

 

 

 

Wij spreken graag een keer af om kennis te maken met jullie en over jullie wensen te praten. Wij bespreken alle mogelijkheden die wij kunnen bieden om jullie droombruiloft te verwezenlijken. Het kan zijn dat jullie zelf al een duidelijk plan hebben maar ook dat jullie juist niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen. Wij passen ons aan jullie wensen en behoeften aan.

Wij maken gebruik van beeldmateriaal om zo de mogelijkheden direct te visualiseren. Wij bespreken het budget dat jullie in gedachten hebben, zodat we een realistische offerte kunnen maken. In sommige gevallen spreken wij af op de locatie van de bruiloft om zo een compleet beeld van de mogelijkheden te krijgen. 

Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek sturen wij een vrijblijvende offerte en een concept plan toe. Uiteraard is het mogelijk om een aantal diensten te wijzigen of aan te passen.

Als jullie enthousiast zijn en dit feestelijke avontuur willen aangaan met ons aan wij verder tot actie: wij bezoeken o.a. de locatie, werken het styling thema uit, leggen contact met eventuele leveranciers, maken een draaiboek en organiseren de afgesproken (extra) diensten.

Wij houden nauw contact met jullie gedurende deze periode en komen een of enkele keren samen, om alles goed op elkaar af te stemmen.

Jullie droombruiloft wordt werkelijkheid op de grote dag. Alle voorbereidingen komen op dit speciale moment samen. Wij coördineren jullie bruiloft en zorgen ervoor dat het programma vlekkeloos verloopt. Jullie kunnen onbezorgd genieten, van elkaar, van alle familie en vrienden en van jullie huwelijksdag!Styling Ceremonie Diner Feest Wedding pakketten