FAQ

De antwoorden op de meest gestelde vragen

LET THE PARTY BEGIN!

WEDDING

Wij willen alleen gebruik maken van de weddingstyling. Kan dat ook?

Wij hebben twee weddingpakketten waar eventueel uitgekozen kan worden. Dit kan dienen ter voorbeeld of als uitgangspunt, want bij ons geld ook ‘sky is the limit’. Specifieke wensen die jullie graag in een gesprek willen toelichten of bespreken? Dat is ook mogelijk, neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Kunnen wij jullie ook inhuren voor bijvoorbeeld alleen de ceremonie of het diner?

Ja, wij kunnen ook alleen de ceremonie en/of voor het diner ingehuurd worden op elke locatie die jullie willen voor de mooiste dag van jullie leven. Geef dit bij het maken van de afspraak duidelijk aan zodat wij ons volledig daar op kunnen focussen en dit goed kunnen uitwerken voor uiteindelijk een realistische offerte.

FOOD

Hoelang van tevoren kan ik een buffet bestellen?

Een buffet moet minimaal 2 weken van tevoren besteld worden. Op kortere termijn interesse in een van onze buffetten? Neem graag dan eerst even contact met ons op om te kijken of onze agenda het toelaat.

Voor hoeveel personen kan minimaal een buffet bestellen?

Onze buffetten zijn vanaf 15 personen te bestellen.

Kan ik een buffet combineren met een kids buffet?

Als een buffet besteld wordt van minimaal 15 personen, is het mogelijk om eventueel voor een klein aantal kinderen een kids buffet erbij te bestellen. Neem contact op om de specifieke situatie met ons te overleggen.

Ik heb een allergie of specifieke dieetwensen, houden jullie daar ook rekening mee?

Absoluut, je kan het beste even contact met ons opnemen om dit met ons te overleggen.

Hoe wordt een buffet aangeleverd?

Het buffet wordt in overleg warm of koud aangeleverd. Het buffet zal in chafing dishes en prachtige schalen gepresenteerd worden zodat het buffet er geweldig bij staat. Serviesgoed en bestek kunnen er eventueel bij besteld worden.

Wat gebeurd er nadat ik iets via de shop heb besteld?

Nadat wij jouw bestelling en betaling binnen hebben nemen wij de order pas in behandeling. Als er vanaf onze kant nog vragen zijn nemen wij contact op om eventuele details nog door te spreken. Bij een buffet nemen wij sowieso contact op om te checken of er nog vragen zijn.

Ik heb geen bevestiging van de order ontvangen, wat nu?

Computer says no! Als je niet vrijwel direct een bevestiging krijgt via de webshop, gaat er iets niet helemaal goed. Je kunt ons dan het beste mailen.

Kunnen jullie ook servies leveren bij een buffet?

Wij kunnen ook het servies en de aankleding/styling voor een buffet verzorgen. Servieskosten zijn € 1.00 per persoon en hierbij zijn borden, bestek, servetten en opscheplepels inbegrepen. Styling zoals glaswerk, tafellinnen, bloemen en decoratie’s zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoelang van tevoren kan ik een lunch of hapjes bestellen?

Een uitgebreide lunch moet ook  minimaal 2 weken van tevoren besteld worden. Onze kleinere versies kunnen tot 3 dagen van tevoren besteld worden.

Hoe worden de hapjes aangeleverd?

De hapjes worden aangeleverd op disposables schalen en verpakt in cateringdozen.

 

CAKE

Krijg ik exact dezelfde taart als op de foto’s?

Nee, elke taart is uniek en taarten maken is en blijft een creatief proces. De uiteindelijk kleuren/versieringen kunnen afwijken van het origineel op de foto, o.a. door kleurverschil op de computer/telefoon en in het echt en beschikbaarheid van bepaalde materialen en versieringen in het seizoen. Daarnaast maken wij gebruik van onze artistieke vrijheid om uiteindelijk van elke taart een feestje te maken. Als je hele specifieke wensen hebt, stuur dit dan a.u.b. puntsgewijs in een mail naar ons toe om teleurstellingen te voorkomen.

Uit welke smaken kan ik kiezen?

Wij hebben een aantal smaakcombinaties uitgewerkt. Deze vindt je in de shop!

Voor sommige taarten zoals een gender reveal cake is het helaas niet mogelijk om chocoladecake, carrotcake of red velvet te kiezen.

Ik wil graag vers fruit in de vulling, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren. Hiervoor berekenen wij wel een meerprijs afhankelijk van het seizoen.

Ik heb een cake besteld, waar kan ik deze ophalen?

Je kan de bestelde cake op de afgesproken datum en tijd afhalen op Primulastraat 32 in Purmerend of aan de Rijperweg 29 in Westbeemster. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd.

Moet ik mijn cake in de koelkast bewaren?

Als de cake dezelfde dag nog gegeten wordt hoeft hij niet meer in de koelkast. Onze cakes zijn namelijk het lekkerste op kamertemperatuur. Bij erg warm weer kun je de cake het beste wel in de koelkast bewaren en ongeveer 2 uur van tevoren in de doos op temperatuur laten komen.

Hoelang kan ik de cake bewaren?

De cake is tot 4 dagen na het ophalen nog te consumeren.

Mijn thema staat er niet tussen de opties, kan ik een eigen thema aandragen?

Wanneer jouw gewilde thema niet tussen de opties staat kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Maken jullie ook fondant cakes?

Nee, wij maken geen cakes die bekleed zijn met fondant. Wel maken wij cupcakes of cookies waarbij dit gebruikt wordt.

Wat gebeurd er nadat ik iets via de shop heb besteld?

Nadat wij jouw bestelling en betaling binnen hebben nemen wij de order pas in behandeling. Als er vanaf onze kant nog vragen zijn nemen wij contact op om eventuele details nog door te spreken.

Ik heb geen bevestiging van de order ontvangen, wat nu?

Computer says no! Als je niet vrijwel direct een bevestiging krijgt via de webshop, gaat er iets niet helemaal goed. Je kunt ons dan het beste mailen.

Kan ik alles op de cake eten?

Nee, niet alles op de cake is eetbaar. Bloemen en sommige decoraties zijn niet om te eten. Ook kunnen er kleine prikkertjes in de cake zitten.

Zitten er noten in jullie cakes?

In onze cakes zitten geen noten. Wel worden den cakes verwerkt in een keuken waar ook met noten wordt gewerkt. Indien er sprake is van een allergie dient dit duidelijk te worden aangegeven bij het bestelformulier of in een mail naar ons (better be safe than sorry). Zodra wij contact hebben gehad om alles met betrekking tot de allergie te overleggen nemen wij de bestelling aan. Wanneer dit niet is gedaan is Velvet niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

Hebben jullie ook suikervrije of glutenvrije cakes?

Nee, wij hebben geen suikervrije of glutenvrije cakes. Wel zijn we bezig met een vegan en lactose vrije optie.